Tinejdžeri


Svojom uzburkanom prirodom i odnosu prema radu tinejdžeri zahtevaju poseban pristup. Sve se češće i više piše i govori o ovom periodu odrastanja, pa internet obiluje stručnim tekstovima i sajtovima koji pružaju pomoć u radu sa tinejdžerima. Prema tome i škola Moja pričalica organizuje program i nastavu za njih.

Gotovo je nemoguće organizovati dinamičan i interaktivan čas bez kompjutera, interneta i aktuelnih tema. Koristeći sadržaje vodećih engleskih sajtova na ovom polju, škola Moja pričalica, dopunjava zahtevne programe po pitanju gramatike, vokabulara, pisanja eseja i govora raznim podsticajnim aktivnostima.

Da bi se osećali sigurno i prijatno posle dugog i napornog dana u školi, važno je da čas bude ispunjen druženjem, timskim radom, igrama, debatama i kvizovima na temu muzike, filma, sporta i ostalih njima bliskih tema. Takođe, za one koji žele biti ambiciozni i vredni pružamo pripremnu nastavu za polaganje Cambridge ispita, o čemu se detaljnije možete raspitati u samoj školi.

Za kraj, jedna poruka za naše tinejdžere sa sajta Cambridge Assessment English: “Learning English is more than just exams and grades. It’s about having the confidence to communicate and access a lifetime of enriching experiences”. “Učenje engleskog nije samo puko polaganje ispita i dobijanje ocena. Ono vam daje samouverenost da komunicirate sa drugima i mogućnost da stičete bogato iskustvo celoga života.”

  • Cambridge graduation