Nastava I Radionice


Časovi u školi Moja pričalica su organizovani dvaput nedeljno, po 45 minuta i od sat vremena za stariji uzrast. Kombinacije dana su ponedeljak - sreda i utorak - četvrtak. Od oktobra, svakog petka će biti organizovana neka od naših radionica. Jednog petka će to biti umetnička radionica, sledećeg kuvanje, pa nauka i tako naizmenično.

Osnovni cilj radionica je da deca na praktičan i jasan način koriste već stečeno znanje. Korist ovakve praktične primene jezika je višestruka. Deca obnavljaju već naučene reči, lakše i brže pamte nove, te reči ostaju duže u njihovoj memoriji, izražavanje postaje tečnije, stiču veće samopouzdanje i prihvataju novi jezik kao svoj. Kao i na času, pravilo radionica je da se koristi samo engleski jezik.

  • Arts & Crafts

O Meni


Biljana Radovanović

Zovem se Biljana Radovanović. Diplomirala sam na Filološkom fakultetu u Beogradu, na katedri za Engleski jezik i književnost. Iako sam kao student svoj posao zamišljala daleko od učionice i đaka, odmah po završetku studija sam počela da radim kao profesor u gimnaziji. I baš kada sam pomislila da sam “ispekla svoj učiteljski zanat”, srećne okolnosti odvele su me u školu Robertson.

Zahvaljujući velikoj podršci, poverenju i znanju mojih dragih kolega, postala sam deo tog sjajnog tima i tek sa njima počela da učim zanat. Radeći 13 godina u Robertsonu naučila sam da čas treba da bude mnogo više od klupe i udžbenika. Da je sa dobrim nastavnikom čas i muzika i igra i neuspeli eksperiment i zagorelo testo u rerni i šetnja u prirodi i skoro svaka situacija.

Smatram da je rad sa decom privilegija i srećna sam kada tu ljubav spajam sa ljubavi prema knjigama i kuvanju.