Online nastava


Dragi roditelji i đaci, kako bi svoj način rada kao i usluge koje Vam pružamo što bolje prilagodili trenutnoj situaciji, škola Moja pričalica od ove jeseni nudi mogućnost online nastave.

Online nastava za decu će se odvijati po istom principu kao i nastava u učionici. Deca će imati organizovane časove 3 puta nedeljno, to jeste 2 časa sa nastavnikom i jednu radionicu za koji će nam verovatno biti potrebna mala pomoć roditelja. Sav materijal koji koristimo u učionici, poput kartica, slikovnica, pesama, kraćih video klipova namenjenih učenju jezika, kao i naše igre biće dostupne i u online verziji.

Nastava će se odvijati preko Zoom platforme. Ukoliko ranije niste imali prilike da radite sa ovom platformom, naš tim je tu da Vam pomogne oko instalacije i načina rada. Ukoliko ministarstvo prosvete donese odluku da se nastava zbog epidemiološke situacije ponovo prekine, škola Moja pričalica će celu nastavu sa svim grupama nastaviti online.

Škola Moja pričalica takođe nudi i online kurseve za odrasle. Organizujemo poslovne, intezivne i individualne kurseve prema potrebi naših polaznika. Bilo da želite da engleski usavršite u kraćem vremenskom periodu ili da učite na tenane uz čaj i kafu posle napornog dana na poslu potrudićemo se da kurs skrojimo po vašoj meri.

Nadamo se da će nam naredna školska godina doneti miran period, jer najviše bismo voleli da sve naše đake ponovo vidimo u učionici.

  • Online